Sfoglia per Rivista  ULTRASONICS SONOCHEMISTRY

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 3 a 7 di 7
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of ultrasound treatments on wine microorganisms 1-gen-2021 Munoz, R.; Viveros, N.; Bevilacqua, A.; Perez, M. S.; Arevalo-Villena, M.
Impact of sound attenuation on ultrasound-driven yield improvements during olive oil extraction 1-gen-2019 Amarillo, M.; Perez, N.; Blasina, F.; Gambaro, A.; Leone, A.; Romaniello, R.; Xu, X. -Q.; Juliano, P.
Increase of acidification of synthetic brines by ultrasound-treated Lactiplantibacillus plantarum strains isolated from olives 1-gen-2021 Speranza, B.; Campaniello, D.; Altieri, C.; Sinigaglia, M.; Bevilacqua, A.; Corbo, M. R.
Low-frequency, high-power ultrasound treatment at different pressures for olive paste: Effects on olive oil yield and quality 1-gen-2019 Servili, M.; Veneziani, G.; Taticchi, A.; Romaniello, R.; Tamborrino, A.; Leone, A.
Ultrasound processing of fresh and frozen semi-skimmed sheep milk and its effects on microbiological and physical-chemical quality 1-gen-2019 Balthazar, Celso F.; Santillo, Antonella; Guimarães, Jonas T.; Bevilacqua, Antonio; Corbo, MARIA ROSARIA; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Esmerino, Erick A.; Cristina Silva, Marcia; Raices, Renata S. L.; Freitas, Mônica Q.; Cruz, Adriano G.; Albenzio, Marzia
Mostrati risultati da 3 a 7 di 7
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile